Alte servicii oferite

Automatizarea procesului de curatare

In cadrul companiei noastre concepem si producem solutii automatizate individuale, care pot fi integrate in procesul dumneavoastra de productie.

Datorita experientei indelungate in multiple domenii, detinem cunostintele necesare pentru a putea realiza solutii automatizate deosebit de complexe la un pret foarte avantajos.

Curatarea la client sau in compania nostra

In fiecare caz in parte verificam daca este mai eficienta curatarea la client sau curatarea in compania noastra. Partile instalatiei a caror demontare sau transport necesita timp si bani, se vor intretine la fata locului de catre echipa noastra de service, care este deosebit de flexibila.

Partile instalatiei care sunt mai mici, pot fi luate direct de la dumneavoastra si aduse spre curatare in compania noastra. Va inapoiem partile curatate ale instalatiei, la ora stabilita de dumneavoastra.

Curatare cu Laser - Alte Servicii
Echipele noastre de interventie mobila, curata direct la dumneavoastra, sau preiau de la fata locului partile masinilor in vederea curatarii in atelierul nostru.

Curatarea cu raze laser

Cum curata o raza laser si cand se foloseste? Sunt intrebari la care gasiti raspunsurile in rubrica despre curatarea cu raze laser.

Curatare cu gheata carbonica

Cum functioneaza curatarea cu gheata carbonica? Cand se foloseste jetul cu gheata carbonica.?