Exemple de aplicare a curatarii cu laser

In cele ce urmeaza gasiti cateva aplicatii pentru curatarea cu metoda cu raze laser.

Va rugam sa alegeti unul din exemple, pentru a ajunge la detaliile legate de aplicatiile corespunzatoare.

Curatarea utilajului de presare continua cu melc.

La curatarea utilajelor de presare continua cu melc se elimina folosirea tehnicilor cu raze conventionale, deoarece stratul de acoperire ar putea fi deterioarat.

Curatarea formelor pentru productia cauciucurilor

Utilizam utilaje ale firmei Jet Lasersysteme si oferim curatarea formelor de productie in industria cauciucurilor.

Curatarea utilajului de presare continua cu melc

Das erforderliche Plugin konnte nicht gefunden werden. Jetzt Installieren. Pentru a vizualiza clipurile video aveti nevoie de ultima versiune a programului Flash – Player. Daca nu aveti acest program, puteti descarca de aici.

Curatarea eficienta a suprafetelor sensibile prezinta cerinte speciale cu privire la procesul de curatare. Suruburile Extruder de obicei sunt stratificate, iar curatarea lor, de exemplu la introducere in productie a noilor produse, este necesara.

Utilizarea tehnicilor conventionale de curatare precum cea cu nisip sau margele de sticla pot deteriora suprafata prin actiunea lor abraziva. Nici procesul bland de curatare cu gheata carbonica nu face fata. Pulsul concentrat de laser insa prin impactul puternic pe suprafata, absoarbe stratul de murdarie instantaneu prin energia generata. Acest proces conduce la o brusca evaporare "rece" a straturilor de murdarie. Materialul metalic de baza, nu este deteriorat. Prin aceasta metoda este posibila curatarea optima a suruburilor Extruder.

Doriti sa stiti daca va putem rezolva si problema dvs. de curatare? Sunati-ne la 0754.226.805.