Despre noi

enotech AG

Competentele noastre de baza se afla în domeniul industrial de curatare si de racire. În domeniul curatarii industriale, va oferim in calitate de furnizor de servicii unic in Europa, curatarea matritelor cu procedeul patentat Jet TMCS, cu ajutorul procedeului cu laser.

În domeniul refrigerarii industriale, suntem specializati in productia si vânzarea de gheata uscata si utilaje necesare acesteia.

In propriul nostru departament se dezvolta si se produc atat utilaje pentru productia de gheata uscata cat si echipamente si dispozitive in domeniul curatarii cu ajutorul procedeul laser sau a ghetii uscate Acest lucru va garanteaza un maxim beneficiu economic.

enotech SRL

Enotech este filiala romaneasca a firmei germane Enotech AG si va ofera curatarea instalatiilor industriale prin metoda ghetii uscate recomandata in protectia suprafetelor si a mediului inconjurator.

Pretentiile noastra in ceea ce priveste calitatea si eficienta, puse in aplicare de catre echipa noastra experimentata, constituie baza pentru solutii individuale in problematica curatarii.

Despre noi Enotech