Presa de gheata carbonica
Componentele si materialele calitativ superioare, cum ar fi de exemplu inoxul, va garanteaza o longevitate si o precizie maxima in productia ghetii carbonice.

PRESA DE GHEATA CARBONICA Typ DP 100/1

1- Presa cu piston cu o capacitate intre 80 si 120 kg/ora.

PRESA DE GHEATA CARBONICA Typ DP 150/2

Presa duplex cu o capacitate intre 150 si 300 kg/ora.

CONSTRUCTIA MASINILOR NOASTRE DE PRODUCTIE

Experienta noastra indelungata in ceea ce priveste gheata carbonica si-a spus cuvantul in dezvoltarea unui concept de masina modular. Prin aceasta va punem la dispozitie un sistem, care se remarca printr-o integrare simpla a diferitelor module si a componentelor individuale.

Una dintre particularitati este posibilitatea de a ajusta flexibil geometria blocurilor pentru grosimi cuprinse intre 10 mm si 120 mm ale fisiilor de gheata carbonica.

Componentele si materialele calitativ superioare, cum ar fi de exemplu inoxul, va garanteaza o longevitate si o precizie maxima in productia ghetii carbonice. Prin hidraulica de mare putere obtinem o densitate si duritate mare a ghetii carbonice, care duce la o forma curata si rectangulara cu o suprafata fina ale blocurilor si fasiilor produse.

Constructia si izolarea optima a camerelor de zapada reduce pierderea de dioxid de carbon si prin aceste masuri se realizeaza un randament mult mai mare.

Optional va oferim o varianta cu un racord pentru gaze recuperate, care ofera posibilitatea lichifierii ulterioare a dioxidului de carbon.