Das erforderliche Plugin konnte nicht gefunden werden. Jetzt Installieren.
Materialul de sablare, pastilele de gheata carbonica, se vor sufla cu aer comprimat cu o viteza foarte mare pe suprafata ce urmeaza a fi curatata.
Datorita temperaturii scazute a razei (-78,9 C), stratul de murdarie este rigidizat permitand desprinderea, inlaturarea fara reziduuri.
Energia cinetica a razei are ca efect, la fel ca sablarea, eliminarea stratului de murdarie.
Bucatelele de gheata carbonica cand se izbesc de suprafata se evapora fara reziduuri marindu-si intre timp volumul de 400 de ori. Astfel este indepartat delicat si cea mai persistenta murdarie.

Alte servicii oferite

Enotech va ofera servicii complete de la automatizarea procesului de curatare pana la colectarea partilor murdare.

Cum functioneaza gheata carbonica/ Radierea ghetii carbonice?

Reduceti timpul de intrerupere a productiei.

Aceasta metoda de curatare deosebit de protectoare, permite o curatare eficienta a diferitelor componente si a masinilor cu suprafete complicate si sensibile. Nu se genereaza reziduuri ale substantelor de curatat. Astfel poate fi redus timpul de curatare si intrerupere a functionarii instalatiilor.

In anumite conditii se preteaza jetul ghetii carbonice si la operatia de degresare a suprafetelor, deoarece gheata carbonica, corespunzator folosita, poseda proprietati asemanatoare diluantilor.

Tehnicienii nostrii se expun zilnic noilor cerinte si dezvolta aplicatii noi pentru industrie. Astfel reusim sa utilizam eficient si economic metoda ghetii carbonice in aproape toate domeniile industriale.