Curatarea cu gheata carbonica

Fiecare instalatia difera de cealalta si are particularitatile ei. De aceea, fiecare instalatie industriala de curatat necesita o metoda optima de curatare, care menajeaza instalatia si asigura o calitate constanta a productiei.

Alegerea metodei potrivite: metoda laserului sau metoda ghetii carbonice

Compania noastra va ofera doua metode moderne, de menajare a mediului inconjurator si a resurselor. Atat procedeul laser cu jet (Jet) cat si procedeul razelor cu gheata carbonica se evidentiaza prin multitudinea posibilitatilor de folosire.

Ambele procedee nu produc deseuri (sedimente, produse reziduale) suplimentare, cum ar fi de exemplu nisipul, margele de sticla sau reziduri de apa si pot fi aplicate chiar in timpul productiei.

Curatarea cu gheata carbonica

In comparatie cu metoda laserului, la curatarea cu gheata carbonica se pot atinge randamente mari pe unitatea de suprafata.

In functie de presiunea aplicate, de geometria ajutajelor si de felul impuritatilor, sunt posibile rate de curatare de peste un metru patrat pe minut. Prin aceasta metoda inovativa, se pot curata straturi cu o grosime de 1 pina la 10 mm, fara a se avaria suprafata materialelor.

Folosirea procedeului ghetii carbonice se realizeaza fara probleme si nu solicita conditii speciale de mediu. Datorita presiunii de lucru mari, la curatarea cu gheata carbonica este necesara o izolatie fonica mai mare decat prin metoda laserului. Daca se va utiliza metoda ghetii carbonice in timpul procesului de productie, cum ar fi de exemplu prin automatizare, noi ne ocupam si de izolatia fonica necesara.

Schweißstraße vorher/nachher
Piktogramm einer Lupe
Jetul ghetii carbonice este ideala pentru curatarea zonelor greu accesibile si a suprafetelor mari.