Das erforderliche Plugin konnte nicht gefunden werden. Jetzt Installieren.
La procesul de curatarea cu raze laser se lanseaza un puls de scurta durata pe suprafata curatabila.
Energia pulsului emisa este absoarbit de catre stratul de murdarie si genereaza o plasma care se expandeaza instantaneu. Datorita reflectiei materiei de baza, suprafata nu este deteriorata. Se creeaza o unda de soc care fragmenteaza si desprinde murdaria.
Se creeaza o unda de soc care fragmenteaza si desprinde murdaria.

Alte servicii

Enotech va ofera servicii complete de la automatizarea procesului de curatare pana la colectarea partilor murdare.

Cum functioneaza curatarea cu raza laser ?

Aceasta metoda poate fi folosita in aproape toate domeniile.

Procedeul de curatare cu raze laser este unul din cele mai noi si moderne tehnici pentru a curata suprafete si forme.

Un domeniu major in care este folosita aceasta metoda, este industria cauciucurilor. Sistemul de curatare complet automatizat TMCS (tire mold cleaning system) il folosim cu susces in toata Europa inca de multi ani. Acest procedeu automatizat garanteaza curatarea tuturor regiunilor formei. Unitatea de scanare cu cinci axe conduce lumina laserului si in structurile complexe ale lamelelor. La fel se pot curata si gravurile de pe capsulele laterale fara sa ramana reziduri. Rezidurile care se formeaza se vor aspira si filtra.

Pe langa instalatia de curatare cu laser complet automatizata mai oferim si curatarea formelor si suprafetelor cu sisteme laser conduse manual. Printr-o optica de prelucrare inovativa obtinem o flexibilitate mare in rezolvarea diferitelor sarcini de curatare.

Prin curatarea laser complet automatizata si cea manuala oferim doua solutii optime din punct de vedere al costurilor, care protejeaza suprafata, pentru aproape toate domeniile de utilizare in curatarea instalatiilor industriale. Daca si dumneavoastra doriti sa reduceti costurile pentru indepartarea deseurilor sau a rezidurilor si sa minimati timpul de intrerupere a functionarii instalatiilor, contactati-ne telefonic. Va vom prezenta cu mare placere o oferta.