Exemple de aplicatii pentru curatarea cu gheata carbonica

In cele ce urmeaza gasiti cateva din aplicatiile noastre de pana acuma pentru curatarea cu gheata carbonica. Alte aplicatii mai gasiti si in meniul destinat clientilor. Va rugam sa alegeti unul din exemple, pentru a ajunge la detaliile aplicatiilor corespunzatoare.

Curatarea formelor

Curatarea formelor de productie este o utilizare clasica a metodei ghetii carbonice.

Spuma PU (Polyurethan) si straturi izolante

Indepartarea straturilor izolante prin metoda ghetii carbonice este o alta utilizare inovativa folosita in industrie.

CURATAREA MASINILOR DE IMPRIMAT, A APARATELOR DE IMPRIMARE, A INSTALATIILOR HIDRAULICE DE POMPARE SI A MECANISMELOR DE PRESARE

Curatarea masinilor de imprimat si a aparatelor de imprimare reprezinta o utilizare clasica a procedeului de curatare cu gheata carbonica.

Curatarea electromotoarelor/ motoarelor electrice

Imaginea unui electromotor foarte murdar inainte si dupa curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea platformelor hidraulice

Utilajele de constructii si platformele hidraulice se folosesc in domenii si conditii de mediu diferite. Acest lucru impune o curatare deosebita.

CURATAREA FATADELOR DIN PIATRA NATURALA

Crestera valorii imobilului prin curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea cuptoarelor de uscare

La reducerea calitatii pot duce particule de impuritati din interiorul cuptorului de uscare. Prin curatare frecventa acesta se poate evita din timp.

Restaurarea autovehiculelor

La reconstituirea unui oldtimers este important conservarea cat mai buna a materialului original. Murdaria, uleiul si grasimea trebuie indepartate cu grija.

Spuma PU (Polyurethan) si straturi izolante

Das erforderliche Plugin konnte nicht gefunden werden. Jetzt Installieren. Pentru derularea videoului aveti nevoie de versiunea actuala a Flash-Playerului. Daca nu vedeti nimica atunci puteti downloada gratuit aici Playerul.

Indepartarea straturilor izolante prin metoda ghetii carbonice este o alta utilizare inovativa folosita in industrie.

Conductele izolate si rezervoarele in centralele de energie atomica, centralele termice, instalatiile chimice si rafinariile trebuiesc verificate in mod regulat in ceea ce priveste etansitatea si capacitatea de functionare a acestora. Aceasta implica inlaturarea a straturilor izolatoare care pot fi de pina la 800 mm grosime.

Folosind curatarea cu gheata carbonica, materialul de isolatie (de cele mai multe ori Spuma PU) se va indeparta in totalitate de pe suprafata.

Doriti sa stiti daca putem rezolva problema dumneavoastra privind curatarea? Atunci sunati-ne la numarul de telefon: 0754.226.805.