Exemple de aplicatii pentru curatarea cu gheata carbonica

In cele ce urmeaza gasiti cateva din aplicatiile noastre de pana acuma pentru curatarea cu gheata carbonica. Alte aplicatii mai gasiti si in meniul destinat clientilor. Va rugam sa alegeti unul din exemple, pentru a ajunge la detaliile aplicatiilor corespunzatoare.

Curatarea formelor

Curatarea formelor de productie este o utilizare clasica a metodei ghetii carbonice.

Spuma PU (Polyurethan) si straturi izolante

Indepartarea straturilor izolante prin metoda ghetii carbonice este o alta utilizare inovativa folosita in industrie.

CURATAREA MASINILOR DE IMPRIMAT, A APARATELOR DE IMPRIMARE, A INSTALATIILOR HIDRAULICE DE POMPARE SI A MECANISMELOR DE PRESARE

Curatarea masinilor de imprimat si a aparatelor de imprimare reprezinta o utilizare clasica a procedeului de curatare cu gheata carbonica.

Curatarea electromotoarelor/ motoarelor electrice

Imaginea unui electromotor foarte murdar inainte si dupa curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea platformelor hidraulice

Utilajele de constructii si platformele hidraulice se folosesc in domenii si conditii de mediu diferite. Acest lucru impune o curatare deosebita.

CURATAREA FATADELOR DIN PIATRA NATURALA

Crestera valorii imobilului prin curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea cuptoarelor de uscare

La reducerea calitatii pot duce particule de impuritati din interiorul cuptorului de uscare. Prin curatare frecventa acesta se poate evita din timp.

Restaurarea autovehiculelor

La reconstituirea unui oldtimers este important conservarea cat mai buna a materialului original. Murdaria, uleiul si grasimea trebuie indepartate cu grija.

CURATAREA CUPTOARELOR DE USCARE

Das erforderliche Plugin konnte nicht gefunden werden. Jetzt Installieren. Pentru derularea videoului aveti nevoie de versiunea actuala a Flash-Playerului. Daca nu vedeti nimica atunci puteti downloada gratuit aici Playerul.

In aproape toate procesele de uscare se ajunge la uscare prin "evaporarea" diferitelor substante. Particule fine se depun in zona interioara a cuptoarelor si pe instalatiile de transport. La o anumita grosime a acestor depuneri, se faramiteaza straturile si provoaca reducerea calitatii produselor obtinute si deranjamente ale instalatiilor. Prin curatarea regulata, acest lucru poate fi impiedicat la timp.

Prin folosirea ghetii carbonice aceste straturi de reziduri pot fi curatate fara a se deteriora suprafetele materialelor. Deoarece jetul utilizat in curatare sublimeaza complet, pot fi curatate chiar si instalatiile de transport cum ar fi senilele,lanturile, etrierele si rolele de ghidare fara ca acestea sa trebuiasca a fi demontate. Utilajul nu se va incarca cu nisip sau reziduuri de apa. Curatarea este rapida si efectiva.

Doriti sa stiti, daca putem rezolva problema dumneavostra de curatare? Atunci sunati-le la numarul de telefon: 0754.226.805