Exemple de aplicatii pentru curatarea cu gheata carbonica

In cele ce urmeaza gasiti cateva din aplicatiile noastre de pana acuma pentru curatarea cu gheata carbonica. Alte aplicatii mai gasiti si in meniul destinat clientilor. Va rugam sa alegeti unul din exemple, pentru a ajunge la detaliile aplicatiilor corespunzatoare.

Curatarea formelor

Curatarea formelor de productie este o utilizare clasica a metodei ghetii carbonice.

Spuma PU (Polyurethan) si straturi izolante

Indepartarea straturilor izolante prin metoda ghetii carbonice este o alta utilizare inovativa folosita in industrie.

CURATAREA MASINILOR DE IMPRIMAT, A APARATELOR DE IMPRIMARE, A INSTALATIILOR HIDRAULICE DE POMPARE SI A MECANISMELOR DE PRESARE

Curatarea masinilor de imprimat si a aparatelor de imprimare reprezinta o utilizare clasica a procedeului de curatare cu gheata carbonica.

Curatarea electromotoarelor/ motoarelor electrice

Imaginea unui electromotor foarte murdar inainte si dupa curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea platformelor hidraulice

Utilajele de constructii si platformele hidraulice se folosesc in domenii si conditii de mediu diferite. Acest lucru impune o curatare deosebita.

CURATAREA FATADELOR DIN PIATRA NATURALA

Crestera valorii imobilului prin curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea cuptoarelor de uscare

La reducerea calitatii pot duce particule de impuritati din interiorul cuptorului de uscare. Prin curatare frecventa acesta se poate evita din timp.

Restaurarea autovehiculelor

La reconstituirea unui oldtimers este important conservarea cat mai buna a materialului original. Murdaria, uleiul si grasimea trebuie indepartate cu grija.

Restaurarea autovehiculelor

Das erforderliche Plugin konnte nicht gefunden werden. Jetzt Installieren. Pentru derularea videoului aveti nevoie de versiunea actuala a Flash-Playerului. Daca nu vedeti nimica atunci puteti downloada gratuit aici Playerul.

Nu doar fanii tin la masinile lor de epoca.

Cerinta cea mai mare la o masina de epoca este sa se pastreze cat mai mult posibil din materialele si piesele originale. Impuritatile, uleiul, grasimea si substantele de conservare, trebuiesc indepartate fara deteriorarea pieselor.

Prin folosirea ghetii carbonice, si cele mai sensibile suprafete pot fi curatate de aproape toate impuritatile. Chiar si vopseaua si staturile de antifonare se pot indeparta sigur si curat. Procedeul ghetii carbonice se poate folosi si la spalarea intensiva a motoarelor automobilelor si motocicletelor.

Straturile oxidante nu pot fi uniformizate cu suprafata metalica. Gheata carbonica nu este abraziva.

Doriti sa stiti daca putem rezolva problema dumneavoastra privind curatarea? Atunci sunati-ne la numarul de telefon. 0754.226.805.

Vorher-Nachher-Vergleich eines trockeneisgestrahlten Motorrads