Exemple de aplicatii pentru curatarea cu gheata carbonica

In cele ce urmeaza gasiti cateva din aplicatiile noastre de pana acuma pentru curatarea cu gheata carbonica. Alte aplicatii mai gasiti si in meniul destinat clientilor. Va rugam sa alegeti unul din exemple, pentru a ajunge la detaliile aplicatiilor corespunzatoare.

Curatarea formelor

Curatarea formelor de productie este o utilizare clasica a metodei ghetii carbonice.

Spuma PU (Polyurethan) si straturi izolante

Indepartarea straturilor izolante prin metoda ghetii carbonice este o alta utilizare inovativa folosita in industrie.

CURATAREA MASINILOR DE IMPRIMAT, A APARATELOR DE IMPRIMARE, A INSTALATIILOR HIDRAULICE DE POMPARE SI A MECANISMELOR DE PRESARE

Curatarea masinilor de imprimat si a aparatelor de imprimare reprezinta o utilizare clasica a procedeului de curatare cu gheata carbonica.

Curatarea electromotoarelor/ motoarelor electrice

Imaginea unui electromotor foarte murdar inainte si dupa curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea platformelor hidraulice

Utilajele de constructii si platformele hidraulice se folosesc in domenii si conditii de mediu diferite. Acest lucru impune o curatare deosebita.

CURATAREA FATADELOR DIN PIATRA NATURALA

Crestera valorii imobilului prin curatarea cu gheata carbonica.

Curatarea cuptoarelor de uscare

La reducerea calitatii pot duce particule de impuritati din interiorul cuptorului de uscare. Prin curatare frecventa acesta se poate evita din timp.

Restaurarea autovehiculelor

La reconstituirea unui oldtimers este important conservarea cat mai buna a materialului original. Murdaria, uleiul si grasimea trebuie indepartate cu grija.

Curatarea formelor

Curatarea formelor de productie este o utilizare clasica a metodei ghetii carbonice.

Curatarea formelor se executa regulat la diferite intervale de timp. Timpul de productie al formelor de productie este dependent de calitatea curatarii. Pentru a asigura exactitatea dimensiunilor pentru o perioada de timp cit mai mare, metoda de curatare folosita nu are voie sa schimbe suprafata formelor. Straturile care trebuiesc indepartate se compun in general din decofrol sau resturi de produs.

Prin folosirea ghetii carbonice la curatarea formelor de productie este posibila curatarea formelor direct in presa. Deoarece se elimina schimbarea si demontarea formelor se mareste capacitateea de productie. Datorita jetului granulat care este protector, nu vor fi deteriorate formele.

Metoda ghetii carbonice este foarte potrivita pentru curatarea formelor turnate, a formelor pentru productia cauciucurilor si a articolelor cauciucate, a formelor pentru productia articolelor din Polyurethan, a formelor pentru productia articolelor din masa plastica sau material sintetic, a formelor pentru productia spumei de lingou sau a formelor folosite in industria produselor alimentare.